VIDEO BEFARING

Varmepumpe Sør AS tilbyr en ny og unik måte å gjennomføre befaringer på – videobefaring! Med videobefaring kan du spare tid og unngå unødvendige reiser til boligen din eller prosjektstedet. En av våre erfarne teknikere vil veilede deg gjennom en virtuell tur i boligen din, for å se på mulige installasjonssteder og vurdere hvilken varmepumpeløsning som vil passe best for dine behov. Dette er en effektiv og kostnadsbesparende måte å få faglig rådgivning og tilbud på varmepumpeinstallasjon. 

Med videobefaring kan du enkelt vise oss ditt prosjekt via telefon eller datamaskin, og vi kan gi deg en profesjonell og nøyaktig vurdering av dine behov og hva som kreves for å installere en varmepumpe. Dette er en effektiv måte å få ekspertise og råd fra en varmepumpeleverandør uten at det krever fysisk tilstedeværelse.
Ta kontakt med oss for å avtale en videobefaring i dag!

En typisk videobefaring med Varmepumpe Sør AS starter med at kunden tar kontakt og avtaler tidspunkt for en befaring av boligen. Dersom kunden ønsker en videobefaring, blir dette avklart på forhånd.

Ved en videobefaring vil teknikeren kommunisere med kunden via videokonferanse for å kunne se boligen og eventuelle installasjoner som allerede er gjort. Kunden vil også kunne vise teknikeren spesielle behov eller ønsker som må tas hensyn til.

Basert på videobefaringen vil teknikeren gi en anbefaling om hvilken type varmepumpe som vil passe best for boligen, og gi en prisestimat på installasjonen. Kunden vil også få informasjon om eventuelle tilskuddsordninger og finansieringsmuligheter.

Ved enighet om installasjon vil Varmepumpe Sør AS sette opp en avtale for installasjon av varmepumpen, og avtale tidspunkt for installasjonen. Kunden vil få en grundig gjennomgang av varmepumpens funksjonalitet og bruk, samt informasjon om service og vedlikehold.

SHOPPING BAG 0