varmepumpe-gulvmodell-ute-av-syne
Toshiba-Gulvmodell-Varmepumpe

Toshiba Gulvmodell

Innebygget WiFi og appstyring gjør Toshiba signatur smart

Denne varmepumpen kan du plassere nær sagt hvor du vil. Om det er lavt på en vegg eller under et vindu så finner du uansett en diskre plass å plassere Toshiba gulvmodell. Med sine lave 19 dB så røper den heller ikke hvor den er plassert.

I tillegg er den veldig brukervennlig og selvfølgelig smart. Med fjernkontrollen så får du en rekke intelligente funksjoner med på kjøpet. Legger du til en WiFi styring så kan du styre varmepumpen og varmen igjennom en egen app på smarttelefonen.

Toshiba-Gulvmodell
Les mer om Toshiba gulvmodell i vår nettbutikk
varmepumpe-toshiba-gulvmodell-hund
Toshiba Gulvmodell 25 - 35

Toshiba Gulvmodell varmepumpen du kan plassere lavt

Toshiba gulvmodell luft-luft varmepumpe egner seg godt for diskret plassering lavt på vegg, under vindu eller i rom med begrenset takhøyde. Luftstrøm i varme- eller kjøledrift kan justeres ut langs gulvet og/eller gjennom toppen av innedel som betjenes via knapper. Innedelen er også utstyrt med lysikoner som kan dimmes eller slukkes helt. Barnesikring av knapper kan aktiveres. Fjernkontroll med styring av SMART-funksjoner følger med. Justerbar vedlikeholdsvarme 5 til 13 °C. Gulvmodellen har en stor sentrifugalvifte som sirkulerer mye luft med lavt opplevd lydnivå. I stillemodus er lydnivået kun 19 dB. 
Toshiba gulvmodell

Energieffektiv gulvmodell når du skal spare strøm 

Varmepumpen Toshiba gulvmodell er varmepumpe modellen for deg som vil ha mye strømsparing.

Med denne modellen får du energiklasse A++ og mye strømsparing i en diskre forpakning. Av Toshibas modeller er denne blant dem som gir mest strømsparing samtidig som den har få begrensninger når det kommer til plassering. Gulvmodellen leveres i to versjoner, hvorav 25 er den den minste.

Hvilken størrelse skal jeg velge

Lurer du på hvilken størrelse du bør velge? Det er ingen klare fasitsvar på hvilken størrelse du skal velge, men noen ting du bør ta med i betraktingen. Hvor bor du, hvor stort areal skal varmes opp, hvor godt er bostedet isolert og om det er noen spesialfunksjoner som er viktige for deg. Har du en ny isolert eller godt isolert bolig da kan det være tilstrekkelig med Toshiba gulvmodell 25 for deg. 

Her kan du lese mer om flere Toshiba varmepumper

Se også de andre Toshiba modellene hos Varmepumpe Sør As

Luft-luft varmepumper som er tilpasset nordisk klima

Reduser strømkostnadene med opptil 40 %, og opplev en behagelig innetemperatur – året rundt. Enten du er opptatt av teknologi, design eller interiør, vil du finne en modell som dekker dine behov. Toshiba varmepumper er spesielt tilpasset nordisk og kaldt klima, og kan brukes til aircondition på sommeren.

Designet for nordisk klima

Fabrikktestet ned til -30 °C.

Gulvmodellen er ikke bare praktisk og effektiv, Toshiba har en egen nordisk modell serie som er spesialdesignet for å takle det nordiske klimaet vi har her i Norge. Det kraftige, men stillegående maskineriet sørger for varme selv i svært kaldt klima – og har fabrikktestet drift helt ned til -30 °C. Om temperaturen faller under -30 °C så vil den fremdeles levere varme. 

 

 
Toshiba-Gulvmodell-Nordisk-Natur
SHOPPING BAG 0