Toshiba-Polar-i-spisestuen
Toshiba-Polar-varmepumpe-fjernkontroll

Toshiba Polar er stappfull av smarte funksjoner

Med Polar får du full kontroll på inneklimaet

Toshiba Polar er utstyrt med en hel rekke av smarte funksjoner som lettere lar deg ta kontroll på inneklimaet. Det som kan nevnes er at varmepumpen har både peismodus og vedlikeholdsvarme modus.

Som ekstra tilbehør, kan du bestille WiFi styring til Toshiba Polar. Det som er mest unikt med Polar er at du kan aktivere det nye “Hada Care” spjeldet. Hada Care spjeldet sender den kalden luften opp i rommet når varmepumpen står på kjøling. Det gjør også at man slipper en kaldtrekk fra innedelen. Den kjølte luften bare brer seg ut i rommet.

Toshiba Polar

En varmepumpe som hevder seg i toppen

En høy årsvarmefaktor hjelper deg å spare på energien du bruker til oppvarming av boligen din. Det betyr energieffektiv og reduserte strømkostnader. Toshiba Polar hører til i energfiklasse A+++

Toshiba Polar-varmepumpe-i-trappa
toshiba-polar-sort-oppgradert-versjon i-stue

Polar kommer nå i en oppgradert versjon

Skandinavisk eleganse inn i stua

Polar kommer nå i en matt sort finish. En tidløs farge, i kombinasjon med den nette størrelsen og designet, gjør at denne modellen glir smidig inn i de tusen hjem og hytter. En matchende fjernkontroll følger med.

Den sorte Polar er ikke bare fin å se på. I tillegg til å være like rå på strømsparing som den hvite modellen, er den oppgradert med blant annet støtte for stemmestyring og har integrert wifi. Via app kan du enkelt justere temperaturen fra mobilen når du er på vei hjem eller til hytta, og nyte en deilig innetemperatur når du er fremme.

r_toshiba_polar-25-innedel-utedel
Toshiba Polar 25 luft-luft varmepumpe
r_toshiba_polar-25-innedel-utedel
Toshiba Polar 35 luft-luft varmepumpe

Polar tåler ekstreme vinterforhold

Fabrikktestet ned til -25 °C og har en høy varmekapasitet

Ytelsen gir Polar en høy stjerne i mange hjem når kulden kommer på besøk. Polar er manges favoritt varmepumpe her i Norge.

Her kan du lese mer om flere Toshiba varmepumper

Se også de andre Toshiba modellene hos Varmepumpe Sør As

oshiba-Polar-varmepumpe-hytte-i-kaldt-vintervaer

Varmepumpe er enkelt og lønnsomt å montere

Kaldt vær og skyhøye strømpriser lover ikke så godt for kommende vinter. Med en luft-luft varmepumpe kan du spare tusenvis av kroner og samtidig heve komfort og inneklima for hele familien. Omtrent 60% av strømforbruket går til oppvarming av boligen. Det er på oppvarming at de største innsparingene på strømregningen kan tas. Å montere varmepumpe er enkelt, raskt og en lønnsom investering. Dess høyere strømprisen er, dess raskere sparer du inn investeringen. 

Hos oss får du rask levering av de aller mest verdensledende varmepumpemerkene. Våre sertifiserte montører installerer og gir deg gode råd om hvordan du på beste måte kan bruke varmepumpen din til å spare strøm.

SHOPPING BAG 0