toshiba-signatur-rød
Toshiba-Signatur-WiFi-styring

Toshiba Signatur

Innebygget WiFi og appstyring gjør Toshiba signatur smart

Uansett hvor du befinner deg så har du full oversikt over varmepumpa. Du kan når som helst justere opp temperaturen på vei opp til hytta. Sjekke strømforbruket eller gjøre andre justeringer.

Toshiba Signatur lar ytelse og design gå hånd i hånd. Tilpasset kalde nordiske forhold, testet ned til -25 °C så er den høyt kvalifisert til å holde deg varm igjennom hele vinteren.

Tekstiltrekk med standardfargene Skifer og Granitt er begge inkludert i din Toshiba signatur pakke.

I tillegg kan du få Signatur tekstiltrekk i disse fargene Hav, Mørk isbre, Sand, Varm jord, Ullhvit og Nattsvart.
Se fargeprøver  her (PDF)
TOSHIBA SIGNATUR 10 & 13 MULTI 2M18 LUFT-LUFT VARMEPUMPE
Toshiba Signatur 10 & 13 Multi 2M18 luft-luft varmepumpe
Signatur 35-25 luft-luft varmepumpe
Signatur 35-25 luft-luft varmepumpe
Toshiba signatur

Ny og stilig varmepumpe 

Varmepumpen Signatur fra Toshiba er varmepumpe modellen for deg som synes at utseendet er like viktig som ytelse. Denne varmepumpen vant IF Design Award i 2021.

Med Signatur får du høy ytelse og mange smarte og nyttige funksjoner som du styrer ved hjelp av en app. Toshiba Signatur henger diskre på veggen med et slankt utrykk, rene linjer og myke former. Du velger den fargen som passer med din personlige stil, velger du å male om til en annen farge ved et senere tidspunkt så er det bare å bytte trekk. 

Teknisk er Toshiba signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt under dekselet.

Med Toshiba Signatur på veggen er du godt rustet til en kald vinter.

Her kan du lese mer om flere Toshiba varmepumper

Se også de andre Toshiba modellene hos Varmepumpe Sør As

Toshiba Signatur

Luft-luft varmepumper

Reduser strømkostnadene med opptil 40 %, og opplev en behagelig innetemperatur – året rundt. Enten du er opptatt av teknologi, design eller interiør, vil du finne en modell som dekker dine behov. Toshiba varmepumper er spesielt tilpasset nordisk og kaldt klima, og kan brukes til aircondition på sommeren.

Vinner av iF Design Award

Prisen som siden 1954 har fremmet god produktdesign*

Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant prestisjetunge «iF Design Award 2021».

*iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.

Toshiba Signatur
SHOPPING BAG 0