Toshiba Daiseikai 9 S-luf-luft-Varmepumpe- i-stua
Toshiba-Daiseikai 9 S 25-varmepumpe-fjernkontroll

Toshiba Daiseikai 9 S

En overlegen strømsparer som sparer mest mulig strøm for deg

Ingen er over eller ved siden av Toshiba Daiseikai 9 S 25 eller 35. Den høyeste energiklassen A+++ noe som betyr at du sparer mest mulig strøm med denne varmepumpen fra Toshiba. Er du i tvil om du trenger Daiseikai 9 S 25 eller 35 ? Det kommer litt an på hvor du bor, hvor stort areal som skal varmes opp, hvor godt blogen er isolert osv. Har du spesielt god isolering kan Toshiba Daiseikai 9 S 25 være nok til å dekke ditt varmepumpebehov. 

Varmepumpe-daiseikai-9-s-kuldetestet-benk-i-vinter-kulde

Daiseikai er en pioner på markedet

Ikke bare en av de aller beste, men også i front. Daiseikai 9 S blir kontinuerlig utviklet og nye innovative løsninger blir produsert. Høy kvalitet, innovative løsninger med mange muligheter gjør denne varmepumpen til en av de aller beste på markedet nå.
Toshiba Daiseikai 9 S 25
Toshiba Daiseikai 9 S 25 luft-luft varmepumpe
Toshiba Daiseikai 9 S 25
Toshiba Daiseikai 9 S 35 luft-luft varmepumpe

Selv når det blir sprengkulde så vippes ikke denne varmepumpen av pinnen

Testet ned til -30 °C og bygget for det norske klimaet

Sprengkulde vipper ikke denne varmepumpen av pinnen, den er nemlig bygget for nettopp det norske klimaet. Med ekstra kraftig kompressor er denne modellen fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -30 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer. Når gradestokken viser -15°C, avgir den 4700 W. Slik kan du være sikker på at den varmer selv på de kaldeste dagene.

Her kan du lese mer om flere Toshiba varmepumper

Se også de andre Toshiba modellene hos Varmepumpe Sør As

Hysj, hører du at Daiseikai varmepumpen jobber?

Toshibas varmepumper blir bygget for å være stillegående. Daiseikai er ingen unntak. På stillemodus avgir den kun 19 dBA, går den for fullt så kan den komme opp i 47 dBA – ikke mer enn et lite kjøleskap. Det plasserer den blant de mest stillegående varmepumpene som er på markedet.

Lav-decibel-lydløs-stillegående-varmepumpe
daiseikai 9 S- stillegående-varmepumpe

Varmepumpe er enkelt og lønnsomt å montere

Kaldt vær og skyhøye strømpriser lover ikke så godt for kommende vinter. Med en luft-luft varmepumpe kan du spare tusenvis av kroner og samtidig heve komfort og inneklima for hele familien. Omtrent 60% av strømforbruket går til oppvarming av boligen. Det er på oppvarming at de største innsparingene på strømregningen kan tas. Å montere varmepumpe er enkelt, raskt og en lønnsom investering. Dess høyere strømprisen er, dess raskere sparer du inn investeringen. 

Hos oss får du rask levering av de aller mest verdensledende varmepumpemerkene. Våre sertifiserte montører installerer og gir deg gode råd om hvordan du på beste måte kan bruke varmepumpen din til å spare strøm.

SHOPPING BAG 0