Bosch 8100i
Bosch 8100i-hvit

Bosch 8100i

Mange smarte funksjoner for å optimalisere ditt inneklima maksimalt

Bosch Climate Class 8100i er en meget kraftig varmepumpe som dekker store arealer og spre luften utover for rask oppvarming av boligen.

Miljøvennlig og bærekraftig valg

Med Bosch 8100i får du en bærekraftig varmeløsning for boligen din. Og i samme tid bærekraftig og miløvennlig for miljøet. Kulde medium R32 er det kuldemediumet som påvirker miljøet minst negativ og bidrar til å holde drivhuseffekten nede.

Bosch Climate 8000i-hvit
Bosch 8100i - hvit
Bosch 800i- titan
Bosch 8100i - titan
Bosch-8100i-varm-sommer-aircondition

Når gradestokken passerer 30°C er det godt med avkjøling

Bruk Bosch 8100i som aircondition. Lukk alle vinduer og dører og sett varmepumpen på avkjøling. Inviter gjester til middag til et godt avkjølt rom, selv om solen steker ute.
Det blir slutt på søvnløse sommernetter i et soverom som koker og hvor du ligger å vrir deg i svette.

Her kan du lese mer om Bosch 8100i i nettbutikken

Se også de andre varme og kjøleløsningene som leveres av Varmepumpe Sør As

Luft- luft varmepumper fra Bosch hjelper deg å spare på strømutgiftene.

Reduser strømkostnadene med opptil 40 %, og opplev en behagelig innetemperatur – året rundt. Enten du er opptatt av teknologi, design eller interiør, vil du finne en modell som dekker dine behov. Bosch varmepumper er spesielt tilpasset nordisk og kaldt klima, og kan brukes til aircondition på sommeren.

Kompakt design med mye kraft

Bosch har tenkt på fleksibel plassering og høy ytelse med Bosch Climate Class 8100i – Optimaliser du ditt inneklima med smarte funksjoner.

Bosch Climate Class 8100i er en varmepumpe med mange smarte funksjoner som kan hjelpe deg med å optimalisere inneklimaet i boligen din. Denne kraftige varmepumpen er ideell for store arealer og sprer luften jevnt for rask oppvarming.

Hvorfor velge Bosch 8100i?
Det er flere gode grunner til å velge Bosch 8100i som din varmeløsning. For det første er det en miljøvennlig og bærekraftig løsning for hjemmet ditt. Med bruk av kulde medium R32, som har minimal negativ innvirkning på miljøet, kan du være trygg på at du tar et ansvarlig valg som bidrar til å holde drivhuseffekten nede.

Bosch 8100i tilbyr også en rekke innovative funksjoner som kan bidra til å skape et sunt og komfortabelt inneklima. Varmepumpen har blant annet en intelligent WiFi-kontroll som gjør det mulig å styre temperaturen og luftfuktigheten fra en app på smarttelefonen din. Med denne funksjonen kan du enkelt justere temperaturen mens du er på farten eller fra en annen del av hjemmet ditt.

En annen smart funksjon er “Stille modus”, som reduserer støynivået på varmepumpen når du ønsker å ha det roligere hjemme. Dette gjør at Bosch 8100i er ideell for soverom eller andre områder der du ønsker en rolig atmosfære.

Bosch 8100i er også utstyrt med en “Luftrensemodus” som bidrar til å fjerne forurensninger og allergener fra luften. Dette kan være spesielt nyttig for personer som lider av allergier eller har luftveisproblemer.

En annen fordel med Bosch 8100i er dens høye effektivitet. Denne varmepumpen kan gi opptil 4,6 kW med varme for hver kW med strøm som brukes. Dette betyr at den kan spare deg for mye penger på strømregningen sammenlignet med eldre varmeløsninger.

Oppsummering
Bosch Climate Class 8100i er en kraftig og bærekraftig varmeløsning som tilbyr mange smarte funksjoner for å optimalisere inneklimaet i boligen din. Med sin innovative WiFi-kontroll, stille modus og luftrensemodus, kan du være trygg på at du skaper et sunt og komfortabelt miljø i hjemmet ditt. Og med sin høye effektivitet kan du også spare penger på strømregningen. Så hvorfor ikke velge Bosch 8100i som din varmeløsning i dag?

Bosch 8100i
SHOPPING BAG 0